Ujazd

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ujazd
POL Ujazd COA.svg
Lambang Ujazd
Map Ujazd.png
Lokasi Ujazd
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Ujazd
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Ujazd (Jerman Bifschofstadt) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.