Tykocin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tykocin
120px
Lambang Tykocin
120px
Lokasi Tykocin
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Tykocin
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Tykocin (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tykocin&oldid=1090934"