Tukang cukur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tukang cukur pinggir dalan, ing Pasar Gawok, Solo

Tukang cukur ya iku wong kang duwé penggaweyan mapal, ngatur lan nyukur rambute wong lanang. Saliyané nyukur rambut, tukang cukur uga gelem nyukur jenggot lan brengos.