Tsukuné

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tsukune
Seseri (kiwa) lan tsukune (tengen)

Tsukune (つくね、捏、捏ね?) is a Japanese olahan bakso kang diolah ing yakitori. Iki disajekake karo teriyaki sauce.