Trowongan Dhasar Gotthard

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Trowongan Dhasar Gotthard
Trowongan Dhasar Gotthard lan Trowongan Dasar Zimmerbergiku bagean Lor saka sumbu Gotthard saka Alptransit proyek


(Kuning: trowongan utama, abang: jalur utama kang ana , angka: taun pungkasan yasa).

Overview
Line AlpTransit
Lokasi Swiss Alps
Status lagi dibangun
Awal Erstfeld (Uri)
Akhir Bodio (Ticino)
Operation
Mulai dikerjakan 1996
Dibuka 2017 (rencana)
Pemilik Swiss Federal Railways
Operator Swiss Federal Railways
Lalu lintas Sepur
Technical
Line length 57.104 km (35.483 mi) (east tunnel)
57.017 km (35.429 mi) (west tunnel)[1]
No. of tracks 2 trowongan jalur tunggal [1]
Gauge Cithakan:RailGauge (standard gauge)
Operating speed nganti 250 km/jam
Highest elevation 549 m[1]
Lowest elevation 312 m (di Bodio)[1]

Terowongan Dhasar Gotthard iku salah sijiné trowongan sepur kang ana ing ngisor Alpen ing tlatah Swiss. Kanthi dawa 57 km uga total 151,84 km manawa diukur saka trowongan, bolongan lan pérangan-pérangan trowongan pungkasan,[1] trowongan iki ya iku trowongan dalan sepur (ril) paling dawa ing donya, luwih dawa lan misuwur saka trowongan ngisor segara Seikan ing Jepang.

Tujuan mliginé iku nambahaké kapasitas total transportasi ngrambah Alpen, mliginé kanggo transportasi barang antara Jerman lan Italia. Saliyané iku tujuané supaya transportasi dharat bisa pindhah saka tranportasi mawa wahana truk dadi mawa wahana ril, dadi karusakan ing lingkungan urip iku bisa dikurangi manawa cacahé truk-truk sing sangsaya gedhé uga kurang.

Banjur tujuané liyané manèh iku ngurangi wektu lelungan sajam saka Zürich menyang Milan lan saka Zürich menyang Lugano dadi 1 jam lan 40 menit.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e "Project data – raw construction Gotthard Base Tunnel" (PDF). AlpTransit Gotthard AG. Dijupuk 15 October 2010. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]