Trimurti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Trimurti
Trimurti

Trimurti inggih punika tigang kakiyatan Brahma (Sang Hyang Widhi), (sebatan Tuhan wonten agama Hindhu) kanggé nyiptakaken, ngrumat, saha nglebur donya sakwosipun.

Trimurti dipunperang dados 3, inggih punika:

Pranala njaba[besut | besut sumber]

[1] (Dipunundhuh tanggal 25 September 2012) [2] (Dipunundhuh tanggal 26 September 2012)