Toy Story 4

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Toy Story 4
Gambar:Toy Story 4 teaser poster.jpg
Poster layar jembar ofisial
DisutradaraniJosh Cooley
DiprodhuseriJonas Rivera
Mark Nielsen
Ditulis déningStephany Folsom
DibintangiTom Hanks
Tim Allen
DimusikiRandy Newman
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningWalt Disney Pictures
Tanggal metu
21 Juni 2019 (2019-06-21)
NagaraAmérika Sarékat
BasaInggris

Toy Story 4 iku sawijining filem animasi komputer 3D saka Amérikah Sarékat prodhuksi Pixar Animation Studios lan dirilis ing biyoskup déning Walt Disney Pictures tanggal 28 Juni 2019. Film iki ya iku nomer katelu saka séri filem Toy Story.

Para paraga sadurungé uga mèlu ngisi swara filem iki, kaya ta Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Annie Potts, Don Rickles, Estelle Harris, John Ratzenberger, Wallace Shawn, Jeff Pidgeon, Jodi Benson, Tony Hale, Keegan-Michael Key, lan Jordan Peele.

Réferènsi[besut | besut sumber]