Touluaan, Minahasa Kidul Wétan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Touluaan, Minahasa Kidul Wétan
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri71.07.06 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Minahasa Selatan {{{nama dati2}}}]]

Touluaan iku kecamatan ing Kabupaten Minahasa Selatan propinsi Sulawesi Utara.

Kabupaten Minahasa Selatan