Torget, Nesodden

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Torget, Nesodden
Désa ing Nurwègen
Norske landsdeler H.png
Negara  Norway
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)

Torget, Nesodden punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]