Tore Helge Larsen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tore Helge Larsen (lair 22 Desember 1945 - surut 1 Januari 2015), nalika tilar donya umuré 69 taun, iku joki Norwégia.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]