22 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 22 Desember)
Jump to navigation Jump to search

22 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 356 utawi 357 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

21 Dhésèmber-22 Dhésèmber-23 Dhésèmber