22 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 22 Desember)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

22 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 356 utawi 357 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

21 Dhésèmber-22 Dhésèmber-23 Dhésèmber