Tom Lister, Jr.

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Thomas Duane "Tom" Lister, Jr. (lair ing Amérika Sarékat, 24 Juni 1958; umur 63 taun) iku juru banyol, aktor, lan panatacara saka Amérika Sarékat.