Tom Davies

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Tom Davies
Katerangan priangga
Jeneng dawa Thomas Davies[1]
Tanggal lair (1998-06-30) 30 Juni 1998 (umur 20)[2]
Papan lair Liverpool, Inggris
Dhuwur 1.80 m (5 ft 11 in)[2]
Posisi main Central midfielder
Katerangan klub
Tim saiki
Everton
Angka 26
Karir nom
2006–2009 Tranmere Rovers
2009–2015 Everton
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2015– Everton 46 (2)
Tim nasional
2013–2014 Inggris U16 9 (1)
2014–2015 Inggris U17 18 (0)
2016 Inggris U18 4 (0)
2016–2017 Inggris U19 8 (1)
2017– Inggris U21 2 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 18:27, 6 January 2018 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 18:20, 10 October 2017 (UTC)

Thomas Davies (lair tanggal 30 Juni 1998) ya iku pemain bal-balan profésional Inggris sing main dadi gelandhang kanggo klub Liga Utama Inggris Everton F.C. lan timnas 21 Inggris. Dhèwèké lulusan akademi klub lan debut senior ing April 2016 ing umur 17 taun.[3]

Karir klub[besut | besut sumber]

Everton[besut | besut sumber]

Awal taun[besut | besut sumber]

Davies kalebu lulusan akademi Everton, lan gabung ing klub nalika umur 11 taun saka tim Tranmere Rovers.[4] Piyambakipun dados sarjana taun kapisan ing ngajengipun mangsa 2014-15 lan dipunpromosikaken ing taun 21-an ing akhir mangsa kasebut.[5] Davies tetep main kanthi apik ing mangsa 21-an ing mangsa kasebut lan mlebu kontrak profesional pertamané ing tanggal 30 Sèptèmber 2015.[6] Formula sing kurang pas dilakoni nalika dhèwèké diwènèhi tugas debut Liga Perdana déning manajer Roberto Martínez tanggal 16 April 2016, minangka pengganti Darron Gibson ing tetandhingan imbang 1-1 mungsuh Southampton ing Goodison Park. Ing dina akhir mangsa Liga Premier, sasampunipun ngganteni Martínez, Davies miwiti debut kaping setunggal kanggé Everton déning manajer interim David Unsworth kanthi menang 3-0 nglawan Norwich. Dhèwèké éntuk gelar Man of the Match ing pertandhingan kasebut.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "Professional Retain List 2015/16" (PDF). Premier League. k. 12. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 15 June 2016. Dijupuk 31 January 2018. 
  2. ^ a b "Tom Davies". Premier League. Dijupuk 31 January 2018. 
  3. ^ Tom Davies(dipunundhuh tanggal 31 Januari 2018)
  4. ^ Beesley, Chris (30 September 2015). "Everton FC hand pro deal to Tom Davies". Liverpool Echo. Dijupuk 31 January 2018. 
  5. ^ "Tom Davies". Everton F.C. Dijupuk 31 January 2018. 
  6. ^ Strange, Joe (17 December 2016). "Everton's Tom Davies on being Ronald Koeman's type of player, helping the homeless and studying Barcelona's best: 'I'd love to control a game like Andres Iniesta and Sergio Busquets'". Daily Mail (London). Dijupuk 31 January 2018.