Tolkmicko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tolkmicko
POL Tolkmicko COA.svg
Lambang Tolkmicko
120px
Lokasi Tolkmicko
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Tolkmicko
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Tolkmicko (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tolkmicko&oldid=1001632"