Tlaga Ngebel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sesawangan Tlaga Ngebel

Tlaga Ngebel ya iku salah sawijining tlaga kang mapan ing Kecamatan Ngebel, Kabupatén Panaraga. Tlatah iki ana ing pèrèng gunung Wilis sing adohé kurang luwih. 30 kilomèter saka tengah kutha Panaraga. Ambané tlaga iki kurang luwih limang kilomèter kanthi suhu 20-26 drajad sèlsius. Ing pucuking tlaga iki ana grojogan kang diwènèhi jeneng Grojogan Toyomarto. Kadhang kala tlaga iki dikemuli dening pedhut.

Pinggiring Tlaga Ngebel