Titan (satelit)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Satelit Saturnus, Titan

Titan (utawa Saturnus VI) yaiku satelit alami terbesar Saturnus. Satelit iki siji-sijine satelit alami sing nduwe atmosfer padat,[1] lam siji-sijine objek lainne Bumi sing terbukti nduwe cairan ing permukaan.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "News Features: The Story of Saturn". Cassini–Huygens Mission to Saturn & Titan. NASA & JPL. Retrieved 2007-01-08.