Tiom, Jayawijaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tiom, Jayawijaya
Nagara Indonésia
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Jayawijaya {{{nama dati2}}}]]

Tiom iku dhistrik ing Kabupaten Jayawijaya Propinsi Papua.

Kabupaten Jayawijaya