Timbangan

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Timbangan mekanik
Timbangan elektronik

Timbangan utawa dacin iku piranti sing dianggo ngukur bobot sawijining barang. Timbangan dilebokaké kategori sistem mekanik lan uga elektronik.

Jinis timbangan[besut | besut sumber]

Miturut panggunaané timbangan dipérang :

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Timbangan&oldid=825474"