Timbangan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Timbangan mekanik
Timbangan elektronik

Timbangan utawa dacin iku piranti sing dianggo ngukur bobot siji barang. Timbangan dilebokaké kategori sistem mekanik lan uga elektronik.

Jinis timbangan[besut | besut sumber]

Miturut panggunaané timbangan dipérang: