The Undomestic Goddess

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
The Undomestic Goddess
Barkas:The Undomestic Goddess (Sophie Kinsella novel).jpg
PanganggitSophie Kinsella
(pseud. Madeline Wickham)
NagaraKarajan Manunggal
BasaInggris
GènreComedy, Chick lit
PangecapanTransworld Publishers
Kala babar
April 2006 (Karajan Manunggal)
Kaca400 halaman
ISBN0-385-33869-4
DidhisikiCan You Keep a Secret?
DisusulRemember Me?

The Undomestic Goddess ya iku novèl karya " Sophie Kinsella " sing dibabar déning Dial Press Trade Paperback ing April 2006 (UK).

Aleran[besut | besut sumber]

Pengacara Workaholic Samantha Sweeting gawé kesalahan gedhe. Kesalahané gedhe banget, sing bakal ngancuraké kemitraan.

Mlaku-mlaku menyang njaba, dhèwèké mlaku metu saka kantor London, numpak sepur, lan mandheg ing wilayah sing dhèwèké ora ngertèni. Njaluk pituduh ing omah gedhé, dhèwèké salah nalika pitakonan lan malah ditawani minangka pembantu rumah tangga. Samantha ora duwe gagasan babagan cara nganggo oven. Dhèwèké uga ora bisa nangani panggangan kentang, utawa mbukak papan setrika. Carané dhèwèké njupuk ambegan jero lan wiwit ngrampungaké - lan golek katresnan - minangka crita sajaké kaya roti sing dhèwèké sinau carané manggang. [1]

Adhaptasi filem[besut | besut sumber]

Universal ngadaptasi buku kasebut lan ngangkat sutradara Andy Fickman menyang proyèk kasebut. Dhèwèké dadi sutradara The Plan, Race to Witch Mountain, She's the Man lan You Again.

Aline Brosh McKenna sing nulis naskah kanggo filem kasebut. [2]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "The Undomestic Goddess, Sophie Kinsella- Editorial Review". barnesandnoble.com. Dibukak ing 2011-04-17.
  2. "Sophie Kinsella's Novel-Turned-Movie, 'The Undomestic Goddess,' Nabs A Director".

Pranala njaba[besut | besut sumber]