Remember Me? (novel)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Remember Me? ya iku sawijining novel karya penulis Madeleine Wickham utawa Sophie Kinsella taun 2008 . [1]

Aleran[besut | besut sumber]

Novel iki nyeritaké babagan Lexi Smart, wong wadon sing duwé rasa ora yakin marang awaké dhéwé, nganti dhèwèké ngalami amnésia sawisé kecelakaan mobil. Nalika dhèwèké manggon ing rumah sakit, dhèwèké nemokaké yèn dhèwèké iku wong sing beda banget: dhèwèké mikiraké yèn wektu kuwi taun 2004 lan dhèwèké umur 25 taun, ora nduwèni gawéan. Babagan paling anyar sing dhèwèké bisa ngelingi yaiku telung taun kepungkur. Dhèwèké banjur ngertèni yèn taun iki sing bener 2007 - dhèwèké umur 28 taun, dhèwèké dadi diréktur ana ing departemèn dhèwèké. Dhèwèké duwé apartemèn apik, lemari kanthi busana desainer, lan bojoné sing dhèwèké durung tau ndeleng sadurungé urip, sing uga dadi multimillionaire. Lexi nemokaké yèn dhéwéke saiki dhéwé tanpa kanca sing dianggep bakal ngadeg ing wektu iki amarga dhèwèké owah sikap. Minangka crita, dhèwèké nyadari yèn dhèwèké ora kaya wong sing dhèwèké mesthi, kabeh padha nyoba nemokake dhèwèké. Nalika dhèwèké sinau babagan anyar, dhèwèké nyadari urip dhèwèké ora kabeh dhèwèké pikir bakal kedaden. Iki luwih rumit nalika dhèwèké nemokaké yèn pernikahané sing sampurna bisa uga minangka ilusi. Kepiyé carané kabeh iki kelakon? Bakal dhèwèké bisa ngèlingi? Lan apa sing bakal kelakon nalika dhèwèké nindakaké?

Sajroné buku, Lexi bingung karo "Jon" amarga dhèwèké ngaku dadi kekasih rahasiané Lexi lan sadurungé kacilakan dhèwèké ngomong yèn Lexi bakal ninggalake bojoné lan tetep karo Jon. Lexi nyadari yèn dhèwèké wis ganti saka sing dhèwèké éling amarga kanca-kancané lawas tiba-tiba dhèwèké sengit amarga dhèwèké wis dadi bos saka neraka.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Barr, Nikki (13 February 2008). "Sophie Kinsella: Remember Me?". Daily Express. Diarsip saka sing asli ing 7 July 2014. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]