The Script

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
The Script
The Script.jpg
The Script band
Pratélan latar wuri
SakaDublin, Ireland
Génrealternative rock, pop rock, indie pop
Mangsa akarya2001 - saiki [1]
LabèlSony Music Entertainment
Sing magepokanmytown, Will.i.am[2] B.O.B [3]
Sana jaringanthescriptmusic.com
AnggotaDanny O'Donoghue
Mark Sheehan
Glen Power

The Script ya iku band aliran musik damél aliran rock ingkang saka nagari Irlandia[4], ingkang saka kutha Dublin. Band iki uga diwiwiti taun 1996, saka band My Town[5]. Tilas anggotané banjur damél band dadi The Script, ya iku vokalis Danny O'Donoghue, gitaris Mark Sheehan, lan drummer Glen Power[6].

Diskografi[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Fraser McAlpine. "Music - The Script". BBC. Dijupuk 16 November 2012. 
  2. "The Script team up with will.i.am on new song - RTÉ Ten". Rte.ie. Dijupuk 16 November 2012. 
  3. "New From The Script!". PerezHilton.com. 2011-01-06. Dijupuk 16 November 2012. 
  4. "The Script - The Script (album review)". Sputnikmusic. 2010-04-28. Dijupuk 2012-11-16. 
  5. "The Script | GB | Biography". Thescriptmusic.com. Dijupuk 16 November 2012. 
  6. The Script: Biography Allmusic. Retrieved 16 November 2012

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:The Script