Menyang kontèn

The November Man

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
The November Man
DisutradaraniRoger Donaldson
Diprodhuseri
Diskénariyoni
AdhedhasarThere Are No Spies
déning Bill Granger
Dibintangi
DimusikiMarco Beltrami
SinématografiRomain Lacourbas
Dibesut déningJohn Gilbert
Perusahaan
prodhuksi
  • Irish DreamTime
  • SPD Films
  • Envision Entertainment
Dibabar déningRelativity Media
Tanggal metu
Suwéné
108 minit[1]
NagaraAmerika Sarekat
Karajan Manunggal
BasaInggris
Rantaman$15 yuta
Kalarisan$34,8 yuta

The November Man yaiku filem laga seru Inggris-Amerika taun 2014.[2] Film kasebut digawe adhedhasar novel There Are No Spies gawean Bill Granger, sing menika karya kapitu ing seri novel The November Man, sing diterbitke ing 1987.[3] Skenario filem iki ditulis dening Michael Finch lan Karl Gajdusek. Filem kasebut disutradharani dening Roger Donaldson, sing sadurunge berkarya bebarengan karo Brosnan ing Dante's Peak.[4]

Pemeran[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Sinopsis The November Man, Aksi Pierce Brosnan Melawan Mantan Muridnya, Malam Ini di TransTV". Tribunnews.com (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2022-02-07.
  2. "Sinopsis November Man, Pierce Brosnan Pensiunan Mata-mata Yang Kembali Beraksi | Lifestyle". Bisnis.com (ing basa Indonesia). 2020-07-05. Dibukak ing 2022-02-05.
  3. "Sinopsis The November Man, Bioskop TransTV Jumat 4 Februari 2022 dan Jadwal Acara TransTV". suara.com (ing basa Indonesia). 2022-02-03. Dibukak ing 2022-02-07.
  4. Indonesia, C. N. N. "Sinopsis The November Man di Bioskop Trans TV Malam Ini - Halaman 2". hiburan (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2022-02-05.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Roger Donaldson