The Impossible Dream (The Quest)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

"The Impossible Dream (The Quest)" ya iku sawijing lagu popular kang dikarang déning Mitch Leigh, kanthi lirik saka Joe Darion. Lagu iki minangka lagu paling kondhang saka musikal Broadway 1965 Man of La Mancha lan uga dianggo ing filem 1972 kanthi irah-irahan kang padha lan dibintangi Peter O'Toole.

Lagu iki éntuk bebungah Contemporary Classics Award saka Songwriter's Hall of Fame.[1]

Uga delengen [besut | besut sumber]

Pratélan lagu kontemporer singel nomer satu 1966 (AS)

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Composer Mitch Leigh Endows Chair in Jazz at Yale", opa.yale.edu, 12 September 2006


Pranala njaba[besut | besut sumber]