The Discovery (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. The Discovery inggih punika filem Fiksi sains romantis saking Inggris ingkang kadamel ing taun 2017. Filem punika dipunsutradarani Charlie McDowell, dhedhasar skénario anggitanipun Justin Lader lan McDowell. Ingkang maragani filem punika antawisipun Rooney Mara, Jason Segel, Robert Redford, Jesse Plemons, Riley Keough, lan Ron Canada. The Discovery dipun-giyaraken ingkang kaping pisan ing pahargyan Sundance Film Festival, surya 20 Januari 2017.[1]

Latar wingking[besut | besut sumber]

Ing wulan Oktober 2015 wonten pawartos bilih Rooney Mara lan Nicholas Hoult sampun ngrancang pratélan juru paraga priya lan wanita ingkang badhé dipunpracaya maragani satunggalipun filem, dipunsengkuyung déning Charlie McDowell minangka sutradara, dhedhasar skénario anggitanipun piyambak, sesarengan kaliyan Justin Lader. Alex Orlovsky lan James D. Stern badhé dados prodhuser awit sangandhapipun wewengkon Verisimilitude lan Endgame Entertainment.[2] Ing wulan Maret 2016 dipunpratélaken bilih Robert Redford lan Jason Segel sumadya nayawiji ing proyèk filem kasebat, Segel nggantos Hoult ingkang mundur jalaran bentrokan kagiyatanipun piyambak.[3] Ing wulan ingkang sami, Riley Keough lan Jesse Plemons nyusul nyawiji.[4] Danny Bensi lan Saunder Jurriaans kadhapuk minangka juru musik pangiring filem punika.[5]

Pandamelan filem punika kawiwitan ing surya 28 Maret 2016, mundhut papan panggènan wonten Newport, Rhode Island.[6][7] Kalebet ing surya 1 Mèi 2016.[8][9] Ing wulan Juni 2016, Netflix numbas hak pangeduman filem punika, lan dipunbabar ing wulan Januari taun 2017.[10]

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Patten, Dominic (December 5, 2016). "Sundance 2017: Robert Redford, New Rashida Jones Netflix Series, ‘Rebel In The Rye’ & More On Premiere, Docu, Midnight & Kids Slates". Deadline.com. Dijupuk December 5, 2016. 
  2. McNary, Dave (October 27, 2015). "Nicholas Hoult, Rooney Mara Starring in Romance ‘The Discovery’". Variety. Dijupuk April 1, 2016. 
  3. Busch, Anita (March 9, 2016). "Robert Redford & Jason Segel Join Rooney Mara In ‘The Discovery’". Deadline.com. Dijupuk April 1, 2016. 
  4. Siegel, Tatiana; Kit, Borys (March 10, 2016). "Riley Keough Joins Robert Redford in Sci-Fi Drama 'The Discovery' (Exclusive)". The Hollywood Reporter. Dijupuk April 1, 2016. 
  5. "Danny Bensi & Saunder Jurriaans to Score Charlie McDowell's 'The Discovery'". Film Music Reporter. September 1, 2016. Dijupuk September 4, 2016. 
  6. SSN Insider Staff (April 1, 2016). "On the Set for 4/1/16: Mark Wahlberg & J.K. Simmons Start Shooting ‘Patriots Day’, Elizabeth Banks Wraps on ‘Most Hated Woman in America’". Ssninsider.com. Dijupuk April 1, 2016. 
  7. Coelho, Jamie (March 24, 2016). "Jason Segel and Stars Film The Discovery in Newport". rimothly.com. Dijupuk April 1, 2016. 
  8. McDowell, Charlie (May 1, 2016). "That's A Wrap on #TheDiscovery". Twitter.com. Dijupuk May 3, 2016. 
  9. Insider Staff, SSN (May 6, 2016). "On the Set for 5/6/16: Taron Egerton Starts ‘Kingsman’ Sequel, Hugh Jackman Begins on ‘Wolverine 3’, Rooney Mara & Robert Redford Finish ‘The Discovery’". SSN Insider. Dijupuk June 20, 2016. 
  10. Jafaar, Ali (June 13, 2016). "Netflix Acquires The World On ‘The Discovery’ With Rooney Mara, Robert Redford And Jason Segel". Deadline.com. Dijupuk June 13, 2016. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]