The Big Sick

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. The Big Sick yaiku filem komedi romantis Amerika Serikat taun 2017 sing disutradarani dening Michael Showalter lan digawe dening Judd Apatow lan Barry Mendel. Manuskrip iki ditulis dening Kumail Nanjiani lan Emily V. Gordon. Juru paragane Kumail Nanjiani, Zoe Kazan, Holly Hunter lan Ray Romano .

Film Big Sick wiwit tayang ing Festival Film Sundance tanggal 20 Januari 2017 [4] lan tayang ing Amerika Serikat tanggal 23 Juni 2017 lan tanggal 14 Juli 2017.[5] Film iki ditampa kanthiulasan apik saka juru kritik.

Paraga[besut | besut sumber]

  • Kumail Nanjiani minangka awakmu dhewe
  • Zoe Kazan minangka Emily Gardner (adhedhasar karakter Emily V. Gordon)
  • Holly Hunter minangka Beth Gardner, ibu Emily
  • Ray Romano minangka Terry Gardner, bapak Emily
  • Adeel Akhtar minangka Naveed
  • Zenobia Shroff minangka Sharmeen
  • Anupam Kher minangka Azmat
  • Bo Burnham minangka CJ
  • Aidy Bryant minangka Mary
  • Rebecca Naomi Jones minangka Jessie
  • Kurt Braunohler minangka Chris
  • Perbendaharaan Shenaz minangka Fatima
  • David Alan Grier minangka Andy Dodd
  • Vella Lovell minangka Khadija
  • Linda Emond minangka Dr. Cunningham

Tanggepane juru kritik[besut | besut sumber]

Film The Big Sick nampa ulasan apik saka juru kritik. Adhedhasar Rotten Tomat, film kasebut nduweni rating 98%, miturut 259 review, kanthi rating rata-rata 8.3 / 10.[6] Adhedhasar Metacritic, film pikantuk nilai 86 saking 100, adhedhasar 47 kritik, nuduhake "pangenalan universal".[7]

Box office[besut | besut sumber]

Filem Big Sick entuk $ 42,873,127 ing Amerika Utara lan $ 13,538,458 ing negara liya. Total pendapatane sing ditampa dening filem iki mencapai $ 56,411,585, ngluwihi biaya produksi fileme $ 5 yuta.[3]

Ing bukaan akhir minggu sing winates, film iki entuk $ 421,577, manggoni posisi kaping 18 ing box office.[3]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]