The Babysitter (filem 2017)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
The Babysitter
Gambar:The Babysitter (2017 film).png
Poster film
Disutradarani McG
Diprodhuseri McG
Mary Viola
Zack Schiller
Ditulis déning Brian Duffield
Dibintangi
Dimusiki Douglas Pipes
Sinématografi Shane Hurlbut
Dibesut déning Peter Gvozdas
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning Netflix
Tanggal metu
  • Oktober 13, 2017 (2017-10-13)
Suwéné
85 Menit
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris

The Babysitter nggih punika filem horor kumedhi Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2017. Film punika dipunarahaken déning McG adhedhasar saking skénario anggitanipun Brian Duffield. Wondéné para juru paraga ingkang kaprcaya maragani filem punika antawisipun Judah Lewis, Samara Weaving, Robbie Amell, Bella Thorne, Andrew Bachelor, lan Emily Alyn Lind. Proses produksi film dimulai pada 27 Oktober 2015 di Los Angeles.

Wonten ing surya 24 November 2014, wonten pawartos bilih skénario filem horor kumèdhi anggitan Brian Duffield ingkang sesirah The Babysitter sampun dipuntumbas déning McG's Wonderland Sound and Vision, ing mriku McG lan Mary Viola badhe dados juru damel filem.[1][2] Ing surya 10 September 2015, McG ngaturi dhumateng New Line Cinema supados sagah kajibah dados juru arah filem punika, sawetawis Wonderland ugi kawartosaken sagah naggeljawabi babagan ardhana. Filem punika kababar ing surya 13 Oktober 2017 déning Netflix.[3][3][4][5]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Fleming Jr, Mike (November 24, 2014). "Wonderland Buys Insurgent Scribe Brian Duffield’s ‘The Babysitter’ Spec In Auction". deadline.com. Dijupuk September 13, 2015. 
  2. McNary, Dave (December 15, 2015). "The Black List Announces 2014 Screenplays". variety.com. Dijupuk September 13, 2015. 
  3. a b c McNary, Dave (October 22, 2015). "Andrew Bachelor Joins Horror-Comedy ‘The Babysitter’". variety.com. Dijupuk November 2, 2015. 
  4. Kit, Borys (September 10, 2015). "McG to Direct Horror Comedy 'The Babysitter'". hollywoodreporter.com. Dijupuk September 13, 2015. 
  5. "On the Set for 10/30/15: Keanu Reeves Starts on John Wick Sequel, Seth Rogen and Zac Efron Wrap Up Neighbors 2". ssninsider.com. October 30, 2015. Dijupuk November 2, 2015. 
  6. Kroll, Justin (October 8, 2015). "Samara Weaving Lands Lead in McG's ‘Babysitter’ (EXCLUSIVE)". variety.com. Dijupuk November 2, 2015. 
  7. Kit, Borys; Ford, Rebecca (October 8, 2015). "'Demolition' Breakout to Star in New Line's 'The Babysitter' (Exclusive)". The Hollywood Reporter. Dijupuk September 9, 2017. 
  8. A. Lincoln, Ross (October 22, 2015). "Hana Mae Lee Joins ‘The Babysitter’; Nicholas Gonzalez Is ‘Praying For Rain’". deadline.com. Dijupuk November 2, 2015. 
  9. Ford, Rebecca (October 19, 2015). "'The Flash's' Robbie Amell Joins New Line's 'The Babysitter' (Exclusive)". hollywoodreporter.com. Dijupuk November 2, 2015. 
  10. McNary, Dave (October 22, 2015). "Bella Thorne Joins Horror-Comedy ‘The Babysitter’ (EXCLUSIVE)". variety.com. Dijupuk November 2, 2015. 
  11. Kroll, Justin (October 29, 2015). "Emily Alyn Lind Joins Cast of McG's ‘The Babysitter’". variety.com. Dijupuk November 2, 2015. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Cithakan:Netflix