Tharsis Tholus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
2001 Mars Odyssey THEMIS araw infrared na mosaic ng Tharsis Tholus.

Tharsis Tholus iku sawijining gunung ing planit Mars. Gunung iki dhuwuré 9 kilomèter.

Biglang bumaba ang halaga block o labi avalanche deposito sa hilagang-kanluran dulo ng Tharsis Tholus.

Uga delengen[besut | besut sumber]