Tharid

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tharid
Tharid..JPG
Tharid.
Jeneng liyanéThareed
JinisStew
AjanganMain course
Panggonan asalArabian Peninsula
Tlatah utawa prajaNorth-Africa, Middle-East and Southeast Asia
Hawa ajanganMain dish
Woworan pokokBread, vegetable or meat broth
Buku masakan: Tharid  Médhia: Tharid

Tharid ( Arab: ثريد‎‎ , uga dikenal minangka trid, taghrib, tashreeb utawa thareed ) minangka panganan tradisional Arab sing digawe saka potongan roti ing kaldu sayuran utawa daging. Biasane dikonsumsi utamane ing wulan suci Ramadhan lan cukup populer ing Irak lan Arab. Nyelehake roti menyang duduh kaldu lan dipangan karo daging minangka cara paling gampang kanggo mangan tharid. Variasi liyane yaiku nyusun roti lan daging ing sawetara lapisan.

Galeri[besut | besut sumber]