Thali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
South Indian style vegetarian thali or unavu served in a restaurant.
North Indian style vegetarian thali served in a restaurant.
Rajasthani style vegetarian thali served in a restaurant.
Gujarati style vegetarian thali served in a restaurant.
Assamese style thali served in a restaurant.
Andhra style vegetarian thali served in a restaurant.
Karnataka style vegetarian thali served in a restaurant.
Bengali style thali served in a restaurant.
Nepalese style thali served in a restaurant.
Pakistani style non-vegetarian thali made and served at home in Ras Tanura, Saudi Arabia.

Thali (tegese "piring") yaiku piring bunder sing digunakake kanggo nglayani panganan ing bawana India lan Asia Tenggara . Thali uga digunakake kanggo ngrujuk panganan gaya India sing digawe saka pilihan maneka warna panganan sing disajikake ana ing piring.