Tembang bocah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tembang bocah ing tlatah Jawa, lumrahé ditembang sambi dolanan nanging ana tembang bocah sing nembang iku biyungé kanggo nimang putra/putriné, tembangé: Tak Lelo Lelo Lelo Ledung.

Tembang bocah liya[besut | besut sumber]

Mangga pirsani[besut | besut sumber]