Taufik Fikri Adisusilo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Taufik Fikri (lair ing Solo, 7 Novèmber 1947) ya iku musanip lan konsultan prakara sèksual kang cukup produktif.[1] Tulisané akèh muncul ing manéka warna mèdia massa. Swarané bisa disimak liwat radhio RCT FM dina Jumat bengi lan radhio POP.

Pendhidhikan[besut | besut sumber]

Dhèwèké iku naté kuliah ana ITB. Nanging dhèwèké ngalih marang Fakultas Kedokteran Undip lan rampung ing taun 1977. Dhèwèké uga kuliah tambahan ana Fakultas Pascasarjana UGM Yogyakarta

Karir[besut | besut sumber]

Taufik Fikri dadi dosèn ana FK Undip lan dadi Sekretaris IDI Cabang Semarang.

Kauripan[besut | besut sumber]

Taufik Fikri manggon ana Dalan Dr. Kariadi 466 Semarang bareng garwa lan putrané. Garwané ya iku Dra. Sri Humaini Adisusilo. Putrané kuwi ana 2 ya iku Anggoro lan Ètisa.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Sadono SY, Bambang, ed. (1991). Tokoh & Potensi Kunci Jawa Tengah (Apa & Siapa 1991-1992). Semarang: Citra Almamater. k. 5.