Tatjana Saphira

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Cithakan:Infobox penyanyi Indonesia

Tatjana Saphira Hartmann kang kondhang kanthi jeneng Tatjana Saphira (lair ing Jakarta, 21 Mèi 1997; umur 21 taun) ya iku sawijining aktris lan modhèl.

Biografi[besut | besut sumber]

Tatjana miwiti karire minangka modhèl video klip Bagus Band ing lagu Pendamping Hatimu. Ing taun 2013, dhèwèké tampil ing 2 filem layar lebar ya iku Crazy Love[1] lan Get M4rried[2].

Dhèwèké anaké Ade Hartmann (wong indonesia) lan Joachim Hartmann (wong german) lan kakange Tobias Thariq Hartmann. saliyané main ing sapérangan filem, dhèwèké uga dadi video klipe Afgansyah Reza.

Ing filem Get M4rried, Tatjana duwé peran minangka Sophie kang sadurungé diperanake déning Kimberly Ryder.

Kasus hukum[besut | besut sumber]

Tatjana Saphira kang pinilih dadi modhèl iklan kecantikan iki tau éntuk SK saka Menkum lan HAM amarga duwé paspor ganda. Tatjana Saphira nembé milih kewarganagaraane nalika umur 18 taun.[3]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film
Tahun Judhul Peran Catatan
2013 Crazy Love Olive
Get M4rried Sophie
2014 Runaway Tala

Diskografi[besut | besut sumber]

Video Klip[besut | besut sumber]

Tahun Judhul Penyanyi
2010 Pendamping Hatimu Bagus Band
2011 Panah Asmara Afgan
Cinta Palsu Butterfly
2012 Dia Sammy Simorangkir
2013 Pupus Kasih - Tak Sampai Vidi Aldiano
2014 Ini Cinta NOAH
2014 Baru Tulus

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Get Married