Tatah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tatah

Tatah ya iku sijining wujud gaman kanggone tukang kayu lan tukang ukir. Piranti iki pigunane kanggo mbentuk kayu (umpamane nalika gawé reca lan ukiran, gawé bolongan lan uga kanggo nipisake kayu.

Panganggone tatah
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tatah&oldid=976731"