Tatah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tatah

Tatah ya iku sijining wujud gaman kanggone tukang kayu lan tukang ukir. Piranti iki pigunane kanggo mbentuk kayu (umpamané nalika gawé reca lan ukiran, gawé bolongan lan uga kanggo nipisake kayu.

Panganggone tatah