Tatah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Tatah

Tatah ya iku sijining wujud gaman kanggone tukang kayu lan tukang ukir. Piranti iki pigunane kanggo mbentuk kayu (umpamané nalika gawé reca lan ukiran, gawé bolongan lan uga kanggo nipisake kayu.

Panganggone tatah