Tarsus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wiktionary-logo.svg
Pirsani informasi ngenani Tarsus ing KamusWiki.

Tarsus (saka basa Hittit "Tarsa") bisa ngrujuk marang:

Kanggo jeneng panggonan:

Ing biologi:

Kagunan liyané: