Menyang kontèn

Tarian Bumi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tarian Bumi
PanganggitOka Rusmini
NagaraIndhonésia Indonesia
GènreFiksi
PangecapanGramedia Pustaka Utama
Kala babar
2007
Kaca182 kaca
ISBN979-22-2877-2

Jogèd Bumi iku novèl kang ditulis déning Oka Rusmini.[1] Novèl iki dibabar kang kapisan ing taun 2007.[1] Kang dadi pambabar buku iki ya iku Gramedia.[1] Latar carita utawa panggonan kang dienggo ana ing novèl iki ya iku Bali.[1] Mulané ana pérangan kasta kang akèh digarap déning Oka Rusmini ana ing Jogèd Bumi.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e Oka Rusmini (2007). Jogèd Bumi. Jakarta: Gramedia. ISBN 979-22-2877-2.