Tareran, Minahasa Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tareran, Minahasa Kidul
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Minahasa Selatan {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Tareran iku kecamatan ing Kabupaten Minahasa Selatan propinsi Sulawesi Utara.

Kabupaten Minahasa Selatan