Tapas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tapas
TapasenBarcelona.JPG
AjanganAppetizer or snack
Panggonan asalSpain
Hawa ajanganHot or cold
Woworan pokokVarious
Buku masakan: Tapas  Médhia: Tapas

Tapa ( pangucap cara Spanyol: [ˈtapa] ) minangka panganan utawa jajanan ing olahan Spanyol .

Tapas disejekake Adhen (kaya ta campuran olives lan keju ) utawa panas (kaya ta chopitos, kang battered, gorengancumi ).

Ing sawetara warung lan restoran ing Spanyol lan ing jagad iki, tapas wis ngrembaka dadi masakan sing luwih canggih. Tapas bisa digabung supaya bisa mangan lengkap. Ing sawetara negara ing Amérika Tengah, cemilan kasebut dikenal minangka bocas . Ing bagean Mexico, sajian sing padha diarani botanas .