Taman Nasional Phong Nha-Ke Bang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Taman Nasional Phong Nha-Ka Bang

Taman Nasional Phong Nha-Ke Bang (basa Vietnam: Vườn quốc gia Phong Nha-Ke Bang) iku taman nasional wigati sing bisa tinemu ing Vietnam kidul, kurang luwih 450 km sisih lor saka kutha Hanoi, Provinsi Quang Binh. Taman Nasional iki ngreksa salah siji tlatah gedhé dhéwé alas udan tropis dhataran ngisor sing kasisa ing Vietnam.

Pranala njaba[besut | besut sumber]