Taman Nasional Phong Nha-Ke Bang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taman Nasional Phong Nha-Ka Bang

Taman Nasional Phong Nha-Ke Bang (basa Vietnam: Vườn quốc gia Phong Nha-Ke Bang) iku taman nasional wigati sing bisa ditemokaké ing Vietnam kidul, kurang luwih 450 km sisih lor saka kutha Hanoi, Provinsi Quang Binh. Taman Nasional iki ngreksa salah siji dhaérah paling gedhé alas udan tropis dhataran ngisor sing kasisa ing Vietnam.

Pranala njaba[besut | besut sumber]