Talvik, Norway

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Talvik, Norway
Désa ing Norwegia
Negara  Norway
Time zone CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)

Talvik, Norway punika désa dumunung ing negara Norwegia.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Talvik,_Norway&oldid=875586"