Menyang kontèn

Takao Doi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Takao Doi
Antariksawan NASA/JAXA
KabangsanJepang
StatusPensiun
Lair (1954-09-18) Sèptèmber 18, 1954 (umur 69)
Tokyo, Jepang
Pedamelan sanèsInsinyur

Takao Doi (土井 隆雄 Doi Takao?, lair 18 Sèptèmber 1954; umur 69 taun) yaiku antarikawan Jepang lan veteran saka loro misi pesawat ulang alik NASA. Doi diwenehi gelar dokterandes saka Universitas Tokyo ing bidang teknik penerbangan

Pranala jaba[besut | besut sumber]