Tahu tèk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tahu Tek ya iku salah siji saka panganan khas saka Kutha Surabaya. Tek iku jeneng asalé saka swara gunting nalika nglereni bakul pangan maos [1]... tek tek tek.... Panganan iku asalé saka tahu lan lonthong. Tahu sing digawe setengah matheng diiris menyang cilik bêsik. Banjur uga karo lonthong diiris dadi cilik. SunguhanTahu Tek campuran karo toge sethitik lan irisan-irisan timun, banjur diawuri karo krupuk urang [2].

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]