Tømmerneset

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tømmerneset
Désa
Sesawangan sacedhaké désa Tømmerneset
Sesawangan sacedhaké désa Tømmerneset
Tømmerneset kapernah ing Nordland
Tømmerneset
Tømmerneset
Tømmerneset kapernah ing Norway
Tømmerneset
Tømmerneset
Pernahé ing Nordland
Koordhinat: 67°53′56″N 15°51′34″E / 67.89889°N 15.85944°E / 67.89889; 15.85944Koordhinat: 67°53′56″N 15°51′34″E / 67.89889°N 15.85944°E / 67.89889; 15.85944
NagaraNurwègen
WewengkonNurwègen Lor
Kabupatèn(county)Nordland
DhistrikSalten
MunisipalitasHamarøy
Élepasi[1]51 m (167 ft)
Zona wektuCET (UTC+01:00)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+02:00)
Kodhe Pos8260 Innhavet

Tømmerneset ya iku désa kang dumunung ing munisipalitas Hamarøy ing Kabupatèn (county) Nordland, Nurwègen. Désa iki pernahé ana ing pasisir wétané Tlaga Rotvatnet, udakara 50 kilometres (31 mi) sakidulé punjering munisipalitas, Oppeid. Tømmerneset iku papan dunungé Gréja Tømmernes.

Arkéologi[besut | besut sumber]

Ana kagunan watu sing katiti mangsa saka Jaman Watu "near the bridge over Sagelva".[2]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Tømmerneset" (ing basa Norwegian). yr.no. Dijupuk 2012-05-04. 
  2. Thorsnæs, Geir (2016-06-21). "Tømmerneset". Store norske leksikon (ing basa Norwegia).