Tømmerneset

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Tømmerneset
Désa
Sesawangan sacedhaké désa Tømmerneset
Sesawangan sacedhaké désa Tømmerneset
Tømmerneset is located in Nordland
Tømmerneset
Tømmerneset
Tømmerneset is located in Norway
Tømmerneset
Tømmerneset
Pernahé ing Nordland
Koordhinat: 67°53′56″N 15°51′34″E / 67.89889°N 15.85944°E / 67.89889; 15.85944Koordhinat: 67°53′56″N 15°51′34″E / 67.89889°N 15.85944°E / 67.89889; 15.85944
Nagara Nurwègen
Wewengkon Nurwègen Lor
Kabupatèn(county) Nordland
Dhistrik Salten
Munisipalitas Hamarøy
Élepasi[1] 51 m (167 ft)
Zona wektu CET (UTC+01:00)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+02:00)
Kodhe Pos 8260 Innhavet

Tømmerneset ya iku désa kang dumunung ing munisipalitas Hamarøy ing Kabupatèn (county) Nordland, Nurwègen. Désa iki pernahé ana ing pasisir wétané Tlaga Rotvatnet, udakara 50 kilometres (31 mi) sakidulé punjering munisipalitas, Oppeid. Tømmerneset iku papan dunungé Gréja Tømmernes.

Arkéologi[besut | besut sumber]

Ana kagunan watu sing katiti mangsa saka Jaman Watu "near the bridge over Sagelva".[2]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Tømmerneset" (ing basa Norwegian). yr.no. Dijupuk 2012-05-04. 
  2. Thorsnæs, Geir (2016-06-21). "Tømmerneset". Store norske leksikon (ing basa Norwegia).