Téori himpunan

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Himpunan iku kumpulan saka obyék-obyék sing ana ing siji kumpulan karo katrangane jelas.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Téori_himpunan&oldid=836022"