Szprotawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Szprotawa
POL Szprotawa COA.svg
Lambang Szprotawa
120px
Lokasi Szprotawa
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Szprotawa
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Szprotawa (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.