Szlichtyngowa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Szlichtyngowa
POL Szlichtyngowa COA.svg
Lambang Szlichtyngowa
120px
Lokasi Szlichtyngowa
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Szlichtyngowa
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Szlichtyngowa (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Szlichtyngowa&oldid=1001512"