Szklarska Poręba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Szklarska Poręba
POL Szklarska Poręba COA.svg
Lambang Szklarska Poręba
120px
Lokasi Szklarska Poręba
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Szklarska Poręba
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Szklarska Poręba (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.