Szklarska Poręba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Szklarska Poręba
POL Szklarska Poręba COA.svg
Lambang Szklarska Poręba
120px
Lokasi Szklarska Poręba
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Szklarska Poręba
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Szklarska Poręba (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.