Szczyrk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Szczyrk
POL Szczyrk COA.svg
Lambang Szczyrk
Barkas:POL Szczyrk map.svg
Lokasi Szczyrk
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Szczyrk
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Szczyrk (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.