Szczawnica

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Szczawnica
POL Szczawnica COA.svg
Lambang Szczawnica
120px
Lokasi Szczawnica
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Szczawnica
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Szczawnica (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Szczawnica&oldid=1001865"