Szadek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Szadek
POL Szadek COA.svg
Lambang Szadek
120px
Lokasi Szadek
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lodz
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Szadek
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Szadek iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.