Swamp Shark

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Swamp Shark iku siji filem télévisi sing pisan tayang in SyFy Amérikah Sarékat tanggal 25 Juni 2011. Filem iki kalebu kategori filem tegang (thriller) lan nyritakaké siji iwak hiyu sing awèh téror. Filem iki dibintangi déning Kristy Swanson, D. B. Sweeney, Robert Davi, Jason Rogel, Sophia Sinise, Richard Tanne, lan Jeff Chase.

Carita[besut | besut sumber]

Ana iwak hiyu galak saka dhasaring samodra, tanpa sengaja mlebu rawa-rawa lan banjur nyerang aligator lan manungsa. Iwak hiyu digawa para juru slundhup sato kéwan.

Paraga[besut | besut sumber]